twitter facebook youtube
Socialistesmanises
Codí ètic del PSOE
PSPV-PSOE Manises Nosaltres els socialistes El nostre partit
Els teus representats a Manises
C/ Moli de la llum psoeeuropa logopsoe1 logopspv
Portal de trànsparencia
Història del partit
treballem pel poble
logojuventudespspv
Afilia't
Seguix-nos
twitternegro facebooknegro youtubenegro
contratoporlaetica

El portal de transparència del PSPV-PSOE de Manises és un espai que recopila els ingressos dels representants dels ciutadans a l'Ajuntament de Manises i els pressupostos de la nostra agrupació. Així, qualsevol maniser podrà consultar el sou públic dels nostres regidors i com es finança la nostra agrupació. A més, en aquest portal es pot consultar el Contracte per l’Ètica, la Transparència i contra la corrupció que consta de 10 mesures concretes que els socialistes valencians ens comprometem a aplicar en totes les administracions públiques on tinguem responsabilitat de govern.

Des del PSPV-PSOE de Manises creiem que la transparència és una cosa que es fa, no que es diu i, per tant, hem de passar a l’acció per a acabar amb la corrupció que està fent un dany profund a la nostra societat, i en especial a la nostra ciutat, així com a la nostra economia, perquè ens suposa més atur i comporta una insuportable fractura social.

La corrupció és un atac frontal als nostres valors ètics i un obstacle per a eixir de la crisi, destrossa moralment a una societat i també arruïna una economia. Per açò, els socialistes valencians apostem per la transparència perquè volem que la Comunitat Valenciana isca dels rànquings d’opacitat, volem situar a la nostra autonomia i a la nostra ciutat al capdavant en transparència.

treballem pel poble